De ce să îți construiești magazinul online utilizand o platformă eCommerce de tip SaaS

Creare Magazin Online

Există numeroase modalități de a-ți construi un magazin online, iar folosirea unei platforme eCommerce de tip SaaS reprezintă una dintre ele. Drept urmare, dacă tocmai ai decis să îți deschizi și tu un magazin online, dar nu ești convins dacă ar trebui să folosești o platformă eCommerce de tip SaaS sau nu, acest articol sigur te va convinge să o faci.

În rândurile următoare îți oferim mai multe argumente pentru care colaborarea cu o platformă de tip SaaS reprezintă cea mai bună alegere atunci când vrei să îți deschizi un magazin online.

De asemenea, dacă ești deja convins că aceasta reprezintă alegerea ideală dar nu știi ce platformă să folosești, îți recomandăm să te uiti putin peste ce iti ofera platforma eCommerce VEO dezvoltata de catre compania noastra. Poți solicita chiar o perioadă de testare gratuită pentru a te convinge că ai la dispoziție toate tool-urile necesare la un singur click distanță.

Iată care sunt motivele pentru care poti alege o platformă eCommerce de tip SaaS:

Îți va fi ușor să administrezi magazinul online

Nu toată lumea are cunoștințe de IT pentru a se putea ocupa de administrarea magazinului online în cele mai mici detalii. Iar acesta este unul dintre motivele pentru care au apărut aceste platforme ce oferă servicii de creare magazin online din doar cateva click-uri.

Construindu-ți magazinul folosind o astfel de platformă, vei obține un magazin ușor de administrat, chiar și fără cunoștințe în acest domeniu. Cel mai mare avantaj al magazinelor online de tip SaaS este întocmai panoul lor intuitiv ce facilitează administrarea fără prea multe bătăi de cap.

Vei avea parte de suport tehnic de specialitate NON STOP

Sigur, nu ai nevoie de prea multe cunoștințe tehnice pentru a-ți administra magazinul, dar uneori pot apărea mici probleme sau dorința de a face anumite implementări custom. Drept urmare, vei avea nevoie de ajutor.

platformă eCommerce de tip SaaS

În acest sens, alegând să colaborezi cu o platformă eCommerce de tip SaaS, vei putea solicita ajutorul echipei ce oferă suport de specialitate ori de câte ori ai o problemă sau o curiozitate, așa că nu vei fi lăsat niciodată la greu. Intervențiile vor fi făcute cu promptitudine, întocmai pentru ca problemele întâmpinate să fie remediate în scurt timp.

Este așadar o caracteristică ce inspiră încredere și siguranța că nimic rău nu se poate întâmpla.

Vei avea un magazin online sigur

Clienții pun foarte mult preț pe securitatea pe care un magazin online o garantează, iar dacă apare chiar și cea mai mică îndoială că un magazin este nesigur, vor părăsi site-ul imediat.
Ei bine, un alt motiv pentru a-ți construi magazinul cu ajutorul unei platforme de comerț electronic de tip SaaS este faptul că vei avea mereu un magazin sigur, mereu actualizat și găzduit chiar de către furnizorul soluției. Astfel, nu trebuie să îți faci probleme pentru update-uri, găzduire sau alte aspecte ce țin strict de partea de funcționalitate.

De asemenea, magazinul tău online o să beneficieze mereu de ultimele tehnologii și addon-uri necesare pentru integrarea celor mai cunoscuți furnizori de soluții (addon-uri pentru integrarea cu procesatorii de plăti cu cardul, addon-uri pentru curieri, plata cu cardul, addon-uri pentru generarea și importul feed-urilor de produse și multe altele). În plus, va fi ușor de folosit, intuitiv și atrăgător, iar clienții nu vor întârzia să apară.

Ai numeroase oportunități de personalizare

Îți dorești un magazin online la fel precum celelalte, sau ai vrea ca magazinul tău să fie unic? Ei bine, folosirea unei platforme precum VEO nu înseamnă că va trebui să accepți un design impus, folosit pentru toate magazinele create. Nici pe departe! Platformele de tip SaaS îți pun la dispoziție o galerie de template-uri moderne însă îți oferă și posibilitatea realizării unui design după identitatea de brand a companiei tale. Noi, cei de la VEO iti oferim serviciul custom de design in schimbul unei taxe unice de doar 899 Euro.

Acestea sunt, câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să îți construiești magazinul folosind o platformă eCommerce de tip Saas. Sigur vei descoperi numeroase alte beneficii dacă vei alege o astfel de soluție.

Adauga comentariu

Ține legătură cu noi

Vrei să lansezi un magazin online însă nu ai nici cea mai vagă idee cum să începi?

Hai pe rețelele sociale să vezi ce putem face împreună!