Ingredientele cheie pentru un magazin online funcțional și de succes

Creare Magazin Online

Să cucerești comerțul electronic cu magazinul tău online nu este deloc ușor. Intervine o serie importantă de factori, unul mai important ca altul. Nici unul dintre acești factori nu poate să lipsească, deoarece consecințele vor apărea imediat.

De aceea, dacă tocmai ți-ai creat un magazin online și te întrebi care sunt ingredientele cheie pentru a cunoaște succesul, ai ajuns în locul potrivit.

În rândurile următoare îți prezentăm care sunt cei mai importanți factori pentru un magazin online funcțional și de succes:

SEO

Dacă activezi în mediul online, cu siguranță ai auzit de SEO. Acesta este unul dintre ingredientele cheie.

Optimizarea inteligentă pentru motoarele de căutare (SEO) reprezintă un prim pas pe care trebuie să îl faci pentru succesul magazinului tău online.

Promovarea SEO are ca obiectiv o poziționare cât mai bună în lista de rezultate a motoarelor de căutare. Altfel spus, magazinul tău ar trebui să fie ușor de găsit pe Google de către potențialii tăi clienți.

Cu cât apari mai sus în lista de rezultate, cu atât mai mulți vizitatori îți vor accesa site-ul.

Cele mai bune practici SEO includ alegerea cuvintelor cheie potrivite, scrierea de conținut unic pe site-ul tău precum și obținerea de link-uri relevante de pe alte site-uri.

Designul

Coperta contează. Iar oamenii pun foarte mult preț pe aspectul magazinului de unde aleg să cumpere. Acesta trebuie să inspire încredere și profesionalism, dar totodată să fie intuitiv, astfel încât chiar și cele mai puțin pricepute persoane să se descurce în a-ți comanda produsele sau serviciile.

În acest sens, îți putem oferi o mână de ajutor. Testeaza serviciile noastre de creare magazin online utilizând platforma SaaS by VEO și vei primi un magazin ca la carte ce va îndeplini toate condițiile necesare pe care vremurile actuale le impun in doar cateva minute.

Creează conținut de calitate

Magazinul tău trebuie să includă nu numai produse și atât, ci și conținut relevant atât pentru clienți cât și pentru motoarele de căutare.

Descrierile produselor pot face deseori diferența, în timp ce textele de pe fiecare pagină în parte pot contribui decisiv la clasarea site-ului tău pe o poziție mai bună în motoarele de căutare.

Investește timp și bani în crearea de conținut pentru magazinul tău online, iar beneficiile nu vor întârzia să apară. Cu ajutorul tool-ului de SEO dezvoltat de către echipa VEO și integrat în magazinul tău online o să poți crește și analiza scorul SEO în timp real.

Folosește îndemnuri puternice la acțiune

Odată ce un vizitator ți-a accesat site-ul, depinde doar de tine dacă acesta va deveni clientul tău, ori va părăsi magazinul după câteva secunde. Conținutul despre care vorbeam anterior poate determina vizitatorul să petreacă mai mult timp pe pagina accesată.

Sigur, contează ca magazinul tău să aibă un aspect profi, o structură inteligentă și practică, dar mai ales să incluzi îndemnuri la acțiune eficiente în locurile cheie.

Aceste îndemnuri la acțiune pot fi privite ca pe un ghid cu instrucțiuni pentru vizitator, care să-l îndrume către o singură direcție: achiziția. Ce reprezintă acest îndemn la acțiune, despre care vorbim? Ei bine, poate fi un „Cumpără acum!” sau „Abonează-te la newsletter-ul nostru și primești un voucher de x lei!”.

Testează constant noi îndemnuri la acțiune, afișate sub diferite forme, și păstrează rețeta care oferă cel mai bun randament.

Magazinul tău este rapid?

Lumea nu mai are răbdare. Toți vrem ca site-urile accesate să se încarce cât mai rapid, iar motoarele de căutare cunosc cel mai bine această dorință. Drept urmare, folosesc timpul de încărcare al unui site ca factor important de clasare. Astfel, site-urile rapide sunt favorizate, în timp ce site-urile mai lente sunt lăsate în urmă.

Construiește-ți magazinul online folosind o platformă ce îți garantează un magazin online EXTRA rapid, așa cum toate ar trebui să fie în 2022. Contactează-ne și te putem ajuta. Cu siguranță nu vei fi dezamăgit de viteza de încărcare a magazinului tău.

Acestea sunt, așadar, cele mai importante ingrediente cheie ce nu ar trebui să lipsească unui magazin online în 2022 și care, bineînțeles, pot garanta succesul acestuia.

Adauga comentariu

Ține legătură cu noi

Vrei să lansezi un magazin online însă nu ai nici cea mai vagă idee cum să începi?

Hai pe rețelele sociale să vezi ce putem face împreună!